keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Filmin rullaus - koska maailmassa ei ole tarpeeksi blogeja

Terve kaikki iloiset lukijat!

Kuten otsikkokin toteaa, maailmassa ei todellakaan ole vielä liikaa blogeja, joten mielestäni oli enemmän kuin sopivaa perustaa vielä yksi lisää. Filmin rullaus keskittyy vain ja ainoastaan elokuvan ihmeelliseen maailmaan. Käytän rullausta omista projekteistani uutisoimiseen ja niiden jakamiseen, elokuvamaailman ihmeellisten tapahtumien ruotimiseen sekä tietysti katsomieni filkkojen suosittelemiseen tai dissaamiseen. Joskus molempiin yhtä aikaa.

Ja koska elämme tällä hetkellä jonkinlaista murrosta, jossa elokuvat alkavat levitä kankaiden sijaan sähköisesti, olen päättänyt ottaa tehtäväkseni vakoilla internetin välityksellä leviäviä lyhytelokuvia, ja ennen kaikkea dokumentteja. Voi kuulostaa oudolta, mutta netissä on ihan oikeasti paljon hyvääkin matskua, ja varsinkin lyhytdokkarit leviävät kivasti interneetin väyliä pitkin. Filmin rullaus tulee siis käymään läpi näitä pikkuisia paikka- ja henkilökuvia, ja tekee täällä suosituksia suuntaan jos toiseen. Kannattaa tsekata tasaisin väliajoin. Itse olen ainakin tästä projektista innoissani.

Ensimmäinen vakkariosio Filmin rullauksessa on Sunnuntain erikoiset, johon yritän mahdollisimman monena sunnnuntaina lisätä uuden katsauksen maailman elokuvaerikoisuuksiin ja kummajaisiin. Joskus kyseessä voi olla melko tavallinenkin filkka, jolla on ehkä outo tausta tai jotain muuta jännää, mutta useimmiten tarkastelussa on ihan rehellinen sunnuntaifriikki. Kannattaa siis pysyä hereillä ja antaa sunnuntain yllättää.

Se niistä esittelyistä. Päivityksiä varmaan tulee pian, jos en ehdi kyllästyä koko blogiin viikossa. Mutta ainakin nyt tää tuntuu hyvältä idealta. Pysy siis mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti