maanantai 25. huhtikuuta 2011

Sofia Coppola ja Kirsten Dunst yhdessä taas - Katso kuvat!

(Päivitys: Kävi ilmi, että koko uutinen uudesta projektista oli yhtä totta kuin lupaukseni niistä kuvista. Pieni pääsiäispila joltain, joka oli keksinyt tehdä feikin twitter-tilin ja kirjoittaa seitsemän sivua kammottavaa käsikirjoitusta. Ja koko internetmaailma meni lankaan... Ainakin muutamaksi tunniksi. Ei siis Coppolaa, Dunstia tai kuvia tässä bloggauksessa, jatketaan eteenpäin.)

Tämä bloggaus ei sisällä kuvia.

Paul Thomas Andersonin yhteydessä kirjoittelin siitä, miten vaikeaa tällaisilla auteur-ohjaajilla on saada juttujaan liikkeelle, mutta Sofia Coppola tuntuu liikkuvan varsin sulavasti projektista toiseen. Asiaan tietysti voi vaikuttaa se, että jokaisen filkan rahoittajana on toiminut iskän omistama American Zoetrope, mutta sitäkään ei voida kiistää, etteikö tytär-Coppola olisi oikeasti lahjakas ohjaaja. Somewhere on itseltäni vielä näkemättä, mutta Virgin Suicides ja Lost in Translation ovat molemmat erinomaisia tunnelmateoksia, ja tykkäsin jopa Marie Antoinetten makeasta, joskin hieman tyhjästä, popmaailmasta.

Onkin mukava kuulla, että Sofia Coppolan seuraava on jo työn alla ja käsikirjoitus on parhaillaan naputeltavana. Elokuvan nimi on ainakin alustavasti Secret Door, ja pääosaan on kiinnitetty Coppolan elokuvissa aina vakuuttanut Kirsten Dunst. Mitään muuta en projektista tiedä. Jossain pyöri seitsemänsivuinen käsikirjoituksen alku, jotka ilmeisesti olivat Secret Doorin ensimmäiset sivut, mutta en nyt tähän hätään niitä mistään löytänyt. Sofia Coppolan ohuet käsikirjoitukset tuntien, kyseessä saattoi hyvinkin olla iso osa koko käsikirjoitusta. Somewheren kässäri taisi nimittäin olla tukevat 44 sivua.

Hyvä tietää, että jossain asioita kuitenkin tapahtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti