lauantai 30. huhtikuuta 2011

Django Unchained - Quentin Tarantinon seuraava elokuva

Tarantinon itsensä rustaama nimilehti
Quentin Tarantinon seuraavasta projektista on ollut kaikenlaisia huhuja ja kuulopuheita, mutta nyt näyttäisi varmalta, että ohjaaja hyökkää seuraavaksi amerikkalaisen rasismin kimppuun elokuvassa Django Uchained. Filkka selvästikin lainaa nimensä vanhalta Django-italowesterniltä, joten voitaneen olettaa, että myöskin alkuperäisen Djangon tähti, Franco Nero, tekee huhutun esiintymisen tässä Tarantinon "southernissa" (toivoin kyllä, että elokuvan nimi olisi ollut ihan vain 'Southern').

Se nyt on varmaa, että Inglourious Basterdsissa vakuuttanut Christoph Waltz tulee näyttelemään yhtä elokuvan pääosaa, joten voitaneen olettaa (tai toivoa/uskoa), että muutkin projektin ympärillä velloneet puheet pitävät paikkansa, ja elokuvassa nähdään myös Treat Williams ja Keith Carradine.

Tästä siis tosiaan näyttäisi kehkeytyvän Tarantinon "orja-western", jota tässä onkin odoteltu. En yleensä liikoja innostu huhupuheista, mutta Tarantinon tapauksessa tällainen ennustaminen on aina hauskaa. Varsinkin, kun lähteet tuntuvat olevan melko varmoja asiasta, ja kuvaustenkin olisi määrä alkaa jo loppukesästä. Ja vaikka toivoisinkin Tarantinon siirtyvän eteenpäin western-innostuksestaan, on ohjaajan seuraava projekti aina jotain erikoista.

Jäädään odottelemaan, miten iso osa puheista pitävät paikkansa. Aika varmalta tämä homma kuitenkin vaikuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti