perjantai 29. huhtikuuta 2011

Transformers 3 -traileri - Ihan oikeesti?

Heti alkuun täytyy sanoa, että mä tykkään elokuvista, joissa löydetään jotain ulkoavaruudellista, ehkä jopa sieltä ulkoavaruudesta, ja yritetään sitten säilyttää ja tutkia sitä, kunnes kaikki menee pieleen. Se on hyvä aihe, josta on tehty hyviä elokuvia... Ja sitten on Transformers: Dark (Side?) of the Moon.

En ole nähnyt vielä yhtään Transformers-elokuvaa, ja tämä traileri elokuvasarjan kolmannesta osasta on aika hyvä muistutus miksi.
Mitä helvettiä tässä trailerissa oikein tapahtui?
On kuu. On salaisuuksia. On Coenin veljesten vakkarinäyttelijät hakemassa palkkakuittinsa. On puhuvia robotteja. On joku uusi mimmi, jonka huulet näyttävät siltä, kuin olisivat jääneet oven väliin. On RÄJÄHDYKSIÄ. RÄJÄHDYKSIÄ. Kaikki RÄJÄHTÄÄ. Ja sen jälkeen näkyy, miten koko kaupunki RÄJÄHTÄÄ. BLAM! SVUSH! KABLAMMO!

No joo, pitäisi ehkä katsoa sarjan aiemmat osat, jos niistä löytyisi jotain komedia-arvoa esim. bongaamalla, kuinka monta rotustereotyyppiä Michael Bay saa tungettua yhteen leffaan halpojen naurujen toivossa. Pakollinen hauskan one-linerin heittävä musta mies, anyone?

Eiköhän tämä kuitenkin ole ensi kesän katsotuin elokuva, joten pakollisessa neljännessä osassa on vielä enemmän RÄJÄHDYKSIÄ. 3D:NÄ. AUTOJA, jotka RÄJÄHTÄÄ 3D:NÄ.

Lompakolla voi äänestää...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti