lauantai 7. toukokuuta 2011

Quentin Tarantino haluaa Will Smithin - Häh?

Suuresta Hollywoodista kantautuu tieto, että Quentin Tarantinon ykkösvalinta seuraavan elokuvansa, Django Unchainedin, pääosaan on kukapa muukaan kuin jokaisen äidin suosikkipoika, Will Smith. Mitään ei ole tietenkään lyöty lukkoon, mutta ilmeisesti tarjous osasta on lähtenyt Fresh Princen pöydälle, joten jäädään (pelolla) odottelemaan, mitä tapahtuu. Siis, onhan Will Smith ihan kiva vaihtoehto, jos tarvitaan kaikille sopivaa isähahmoa tai veikeää, mutta tarvittaessa kovaa poliisia, mutta Tarantino-leffan pääosa? Ja vielä tällaiseen rooliin? Itse näkisin mieluummin jonkun tuntemattoman naaman Djangon roolissa (en tosin ole lukenut käsistä, joten en tarkalleen tiedä millainen rooli on). Tai itse asiassa näkisin roolissa mieluummin melkeinpä kenet vain paitsi Bel Airin prinssin... Mutta ehkä Quentin tietää, mitä tekee...

Smith on kuitenkin yksi mailman suurimipia kassamagneetteja, joten pelkkä prinssin naama toisi varmasti julkisuutta ja kohua sekä tietysti niitä tärkeimpiä, eli rahoittajia, leffan ympärille. Eri asia tietysti on, miten paljon Smith on valmis tinkimään yleisestä parinkymmenen miljoonan palkkiostaan. Jotenkin en usko, että Weinsteiniltä irtoaa moisia masseja edes Tarantinon filkkaa varten - varsinkaan Grind Housen totaalisen floppaamisen jälkeen. Ja Smithillähän on parhaillaan Men in Black 3(D) työn alla, jonka jälkeen hänen pitäisi hypätä jälleen oikean-leikki-isän rooliin jossain M. Night Shyamalanin scifi-elokuvassa yhdessä sen uuden Karate Kidin kanssa. Aikataulut voivat mennä ristiin (sormet meni jo).

Jos Smith nappaa osan, tulee hän siis näyttelemään elokuvan nimiroolia, orjuudesta vapautettua Djangoa, joka lähtee yhdessä saksalaisen palkkionmetsästäjän (rooli ilmeisesti kirjoitettu Christoph Waltzille, vaikkei QT sitä myönnäkään) kanssa pelastamaan vaimoaan ilkeän plantaasinomistajan kynsistä. Luvassa on tarantinomainen katsaus amerikan rasistiseen historiaan, joten N-pommien voi odottaa lentelevän jopa enemmän kuin aikaisemmissa QT-filkoissa.

Myös Samuel L. Jacksonin nimeä on vähemmän yllättävästi pyöritelty plantaasinomistajan oikean käden roolituksen yhteydessä. Sen voin lukematta hyväksyä.

Eli Will Smith, Christoph Waltz ja Samuel L. Jackson... Herättääkö tunteita? Onko tällaisilla casting-uutisilla edes merkitystä ennen kuin leffa on purkissa, leikattu ja pyörii kankailla? Ei ehkä, mutta onhan tämä mielenkiintoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti